TIPS PALING SIMPLE & SANTAI DALAM MEMBUDAYAKAN ‘ART’ DI RUMAH

  Assalammualaikum.. nak ngomel byk2 pun tak guna.. bosan lak korang kan...^-^ so bagi yang dah tahu betapa pentingnya ART dalam perkembangan otak anak2 kita.. TAHNIAH SEBAB AMBIL TAHU n kalu korang ada rasa cam susah je nk start .. apa kata cuba try test tips2 ni.. 😉 ibu jamin ini adalah tips yang paling … Continue reading TIPS PALING SIMPLE & SANTAI DALAM MEMBUDAYAKAN ‘ART’ DI RUMAH

Advertisements

Pentingnya “ART” untuk budak-budak

Assalammualaikum.. cam biasa..ibu harap semua pun sihat. mana yang tak sihat tu jangan lupa makan ubat, jaga diri n smoga cepat sihat.. mana yang dah ada rasa bunga2 nak tak sihat tu.. ambilla langkah awal segera k..pandai2 la..^-^ hari ibu nak cite hal betapa pentingnya art dalm hidup bebudak ni and hidup kita ni sekali.. … Continue reading Pentingnya “ART” untuk budak-budak