DIY Water Bed-Dijamin Mudah , Murah & Super Fun

Assalammualaikum.. korang semua ok? sebelum ni ibu ada gtau tentang Weekend Project kn.. Sorry sangat baru ada kesempatan nk update.. Tp takpe.. if korang tak sempat nk wat activity ni this weekend.. next punya next punya next weekend pun ada lagi kn.. In Sha Allah... Kat sini ibu nak share aktiviti yang kitorang dah setel … Continue reading DIY Water Bed-Dijamin Mudah , Murah & Super Fun

Advertisements

Jellyfish Calming Bottle to Calm Your Child

assalammualaikum.. anak2 camne hr ni.. ? hope semua sihat.. n hope fenomena jerebu ni cepatla reda.. dah tak tahan nk menahan keinginan diri nak menggila dgn anak2 wat activity outdoor.. ^-^ tapi..bagi yang bosan2 kat umah tu..leh la try wat Jellyfish Calming Bottle ni.. APA PERANANNYA ? leh baca kat cni... https://jemariibu.wordpress.com/2015/10/29/emotion-care-bila-anak-buat-perangai-ishh-geramnya/ dh mudahkan kerja … Continue reading Jellyfish Calming Bottle to Calm Your Child

Sensory tu apa ? Penting ke ?

Assalammualaikum.. salam sejahtera.. kepada anda semua, moga bahagia.. eh..cewah..nk menyanyi lak.. hope smua sihat.. ibu ada joined satu group fb ni.. HOMESCHOOLING GENIUS SYURGA.. best..leh share macam2.. nk bincang macam2 hal berkaitan dengan anak2..semua boleh.. korang yang belum join..tunggu apa lg.. go..go.. apa yang ada dalam tu ibu malas la nk cite kt cni.. biar … Continue reading Sensory tu apa ? Penting ke ?

Lets Tummy Time Mommies … ^ – ^

Assalammualaikum.. hai mommies sekalian.. harap u all semua sihat selalu.. bagi yang baru dapat baby, baru bergelar mama,ibu,mak,umi,mom..semua la.. Selamat datang ke kelab tidak lena tidur malam.. hihi..jgn isau..penat memang la penat bila ada anak tp nikmatnya hanya Allah yg tahu.. Syukur kita ada peluang tu.. ^-^ mommies sekalian.. kali ni ibu terpanggil utk cite … Continue reading Lets Tummy Time Mommies … ^ – ^