20 rahsia untuk jadi ibu yang happy…

Assalammualaikum.. Salam Jumaat semua.. hope semua pun sihat2 sahaja n happpppppyyyyy sentiasa.. ^-^ ..... Chronic Autoimmune Disease.. Rheumatoid Arthritis..Fibromyalgia.. Anemia.. macam2 la lg ada dalam list ibu.. life-long... and ibu jaga sendiri anak3 ibu.. homeschooling lg.. Alhamdulillah... ^-^ but..ada ramai gak lak yang tanya camne ibu leh nampak happy je.. mean tak berpadanan dgn apa … Continue reading 20 rahsia untuk jadi ibu yang happy…

Jellyfish Calming Bottle to Calm Your Child

assalammualaikum.. anak2 camne hr ni.. ? hope semua sihat.. n hope fenomena jerebu ni cepatla reda.. dah tak tahan nk menahan keinginan diri nak menggila dgn anak2 wat activity outdoor.. ^-^ tapi..bagi yang bosan2 kat umah tu..leh la try wat Jellyfish Calming Bottle ni.. APA PERANANNYA ? leh baca kat cni... https://jemariibu.wordpress.com/2015/10/29/emotion-care-bila-anak-buat-perangai-ishh-geramnya/ dh mudahkan kerja … Continue reading Jellyfish Calming Bottle to Calm Your Child

Emotion Care – Bila Anak Buat Perangai… Ishh..Geramnya!!!

Assalammualaikum.. You all smua ok.. hope smuanya ok sbb… ‘happy parent’ akan membawa kpd ‘happy children’ dengan itu terbinalah ‘happy family’ yang akan mewujudkan happy community.. ^-^ Kita yang matang ni pun kadang2 tak leh nak handle perasaankan.. ni kan pula anak2.. ramai parent skrg yg bniat nak homeschoolkan anak terutamanya yg berusia 6 tahun … Continue reading Emotion Care – Bila Anak Buat Perangai… Ishh..Geramnya!!!